full
image
#d9d9d9
http://www.avicolacostesti.ro/wp-content/themes/smartbox-installable5/
http://www.avicolacostesti.ro/
#d63b33
style1

Abator

Abatorul Avicola Costesti

Abatorul amplasat in apropiere,str. Industriilor, nr. 12A, a fost pus in functiune in anul 2014 si a fost realizat cu fonduri europene , program FEADR, masura 123.

Tehnologia liniei de abatorizare a fost furnizata de cunoscuta companie italiana Baroncini.

Abatorul a fost realizat in ideea valorificarii superioare a suinelor crescute in ferma, in scurt timp, unitatea noastra, fiind recunoscuta in plan regional ca un Complex de Sunie de referinta, datorita, in special, calitatii carnii de porc, in carcasa oferita pe piata.

Abatorul functioneaza avand implementata certificarea calitatii produselor ISO22000, si este zilnic supus activitatii de audit a DSVSA prin medic de specialitate.

Tehnologia folosita tine cont de normele sanitar veterinare in vigoare precum si de normele privind bunastarea animalelor la sacrificare.

Intregul proces de abatorizare se realizeaza pe o linie automatizata de catre personal calificat in domeniu.

Capacitatea de abatorizare poate ajunge la 80 capete/ora

Atributele catlitative ale carnii de porc comercializare de Avicola Costesti sunt determinate de : factori genetici, nutritia naturala specifica unitatii noastre , bunastarea suinelor pe timpul cresterii, transportul scurt catre abator precum si de tehnica de abatorizare neinvaziva .

Toate acestea sunt de departe factori care fac diferenta dintre calitatea carnii de porc marca Avicola Costesti fata de alti producatori din domeniu.

paged
Loading posts...
link_magnifier
#6E787E
off
fadeInUp
loading
#6E787E
off
Back